Kollund Forsamlingshus og Borgerforening

Sekretær Ole Larsen
Kasserer Thomas Pedersen
Bestyrelse Marcel Tielemans

Foreningen arbejder for tiden med følgende opgaver:

Rejsning af midler til renovering af forsamlingshuset. Læs mere her
Deltage i landsbykontaktudvalget, der er nedsat af byrådet

Udlejning af grill

Husk hvis du har brug for en grill, så har foreningen en stående. Kontakt os (Eivind Lassen tlf. 9721 0342).. Det er gratis for medlemmer af foreningen. For ikke-medlemmer er prisen kr. 100,00. Depositum er for både medlemmer og ikke-medlemmer er kr. 100,00, der refunderes hvis grillen afleveres rengjort.

Midtvejsnyt

Midtvejsnyt er en folder der omdeles af foreningen en gang om året ca. midt mellem to generalforsamlinger. Midtvejsnyt orienterer omkring de aktuelle emner, bestyrelsen i øjeblikket arbejder med. Vi sender denne folder til alle husstande i Nr. Kollund og omegn, idet det fortsat er bestyrelsens ønske, at så mange som muligt, gerne alle husstande, bakker op omkring Borgerforeningen og det arbejde den udfører.

Herunder kan de tidligere udgaver af midtvejsnyt ses.

Oktober 2006
September 2005